Mijn boek “In 12 stappen een relaxed kind” is vanaf nu hier te koop!

“In 12 stappen een relaxed kind”.

Vanaf het moment dat jouw kind geboren wordt, begint jouw innerlijke kind ook weer te leven. Alles herleef je opnieuw en daarbij voel je ook bepaalde dingen opnieuw. Iedereen kent het wel als je ergens binnenkomt, voel je hoe iemand zich voelt, je voelt een bepaalde energie. Soms zeggen mensen verbaal iets waarbij jij aanvoelt dat ze non verbaal iets heel anders aangeven. Dat strookt dan niet en dat voelt voor een ander vervelend. Wat moet je daarmee? Ditzelfde gebeurt bij onze kinderen. Soms zit een pijn, een emotie zo diep weggestopt dat wij die niet meer voelen. Dat wil echter niet zeggen dat deze er niet meer is. Als jij als meisje bijvoorbeeld vroeger nooit boos mocht zijn, heb je geleerd je boosheid weg te stoppen. Die boosheid zit nog wel in jouw lijf. Zodra er iets gebeurt waardoor jij eigenlijk boos wordt, maar dat weer weg wilt stoppen, merk jij hier niets van. Dit doe je al jaren en daar merk je niets meer van: werkt prima zo!

Maar…

jouw kind voelt dit wel; die voelt dat jij hier een bepaalde energie bij uitstraalt die niet strookt met wat je zegt of doet. Hij heeft hier ook last van, net als jij bij degene die non verbaal iets anders weergeeft dan verbaal. Je kind gaat zich hierdoor “raar” gedragen, want hij voelt dat dit niet klopt en dat er iets is. Zodra jij dus ziet dat jouw kind zich raar gedraagt of dat dit steeds terugkeert en jij het vervelend vindt hoe jouw kind zich gedraagt, is dat dus een spiegel voor jou! Durf jij in die spiegel te kijken?

Berit Smits woont samen met haar man, 3 kinderen, 2 honden en poes in Noord-Brabant. Berit begon als leerkracht op de basisschool. Ieder schooljaar bleek er een groepje kinderen te zijn wat ze graag verder wilde helpen. In eerste instantie dacht Berit dat ze als Intern Begeleider deze groep kinderen wel zou kunnen helpen. Maar helaas bleek in de praktijk dat dit bij symptoombestrijding bleef en niet naar de kern, de oorzaak ging. Al zoekend naar haar passie, kwam ze terecht bij het kindertolken. Het gedrag vertalen van het kind is zeker iets wat naar de oorzaak gaat.

Daarnaast

heeft Berit haar werk breder getrokken door ook orthomoleculair kindervoedingsadvies te geven en dit nog aan te vullen met magnetiseren, waarbij ze emotionele en/of fysieke blokkades kan verlichten of wegnemen. Berit zoekt dus op verschillende vlakken naar de oorzaak, de kern van een probleem. Allemaal als doel het kind en ouder op lange termijn te kunnen helpen! Zo kwam dit boek tot stand, door alle ervaringen op te schrijven en alles te bundelen in één boek. Een boek vol handvatten en praktische tips voor ouders. Eindelijk voelt het voor Berit dat ze ouders en hun kinderen hiermee daadwerkelijk kan helpen!

Ook kan ik je helpen met kindertolken, orthomoleculair kindervoedingsadvies of met magnetiseren van zowel jou als je kind. Kijk hier voor meer informatie.