Wie ben ik

Ik ben Berit Smits, moeder van 3 prachtige kinderen. Mijn kinderen zijn momenteel 10 jaar, 7 jaar en 3 jaar jong. Volop in de groei!

Ik heb ruim 12 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt en enige tijd als Intern Begeleider. Ik heb in die jaren ook veel gewerkt met gedragsproblemen.
Ik heb altijd passie gehad om kinderen te helpen, zodat zij lekker in hun vel zitten. Ik ben iemand die oplossingsgericht denkt, die alles vanuit meerdere kanten bekijkt en iemand die positief is!

Ik ben enorme trots en blij dat ik met mijn unieke concept de jonge generatie en hun ouders daadwerkelijk kan helpen!

Wil je me nog beter leren kennen? Bel, app of mail me voor een vrijblijvend intakegesprek.

wie ben ik van kind tot kern

Berit Smits van kind tot kern

Berit Smits

Ik ben iemand die graag mensen helpt. Als leerkracht vond ik het heel fijn om met kinderen te werken. En als Intern Begeleider kreeg dit nog meer diepgang. Later kwam ik erachter dat er zoiets als “kindertolk” bestaat.
Dit is iets wat helemaal bij mij past. Het gaat naar de oorzaak; de kern! Ik vertaal het gedrag van je kind en hiermee kom je erachter wie je werkelijk bent!
En door dit uit te breiden met magnetiseren, waarbij je ook naar de kern van je lichaam en emoties gaat. En met orthomoleculair kindervoedingsadvies, de basis om te kunnen groeien, voelt dit voor mij als een complete reset die ik kan aanbieden. Hiermee kan ik echt iets betekenen voor kinderen én de ouders.