Wat is magnetiseren?

Als magnetiseur kan ik middels handoplegging blokkades opheffen en de energie weer laten doorstromen. Ik zie het voor me als een buis die verstopt is. Door er een hogedrukreiniger op te zetten (in dit geval de energie via mijn handen) wordt deze buis weer schoongespoeld. Na 1 keer is deze al wat schoner en na 3 of 4 keer is de buis weer helemaal schoon. Dan kan de energie weer erdoorheen stromen. Dit is wat ik doe als magnetiseur.

Doordat mijn opa een succesvol magnetiseur was, ben ik met het idee hiervan opgegroeid. Inmiddels heb ik mijn diploma “magnetiseur” behaald en heb ik vooral ook veel mogen oefenen. Als je ergens lichamelijke en/of emotionele klachten of blokkades heeft, wil ik je graag helpen! Bij blokkades kunt je denken aan blessures, ontstekingen, chronische pijn, depressie, reflux (baby), eczeem, hoofdpijn, buikpijn, onrustige darmen etc.

Omdat ook vaak voeding een rol speelt en voeding het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan versterken, bied ik ook een pakket aan met voedingsadvies. Hierbij krijg je een intake met analyse, advies en begeleiding.

Wat doet een magnetiseur?

Tijdens een behandeling lig je op een massagetafel. Ik begin met een algemene behandeling waarbij ik je hele lichaam energie geef en voel waar de blokkades zitten. Hierbij raak ik je niet aan. Ik heb extra aandacht voor de chakra’s en auralagen om deze open te zetten en te vullen met energie. Tijdens deze algemene behandeling voel ik waar blokkades zitten en waar ik vervolgens extra aandacht en energie aan kan geven. Nu leg ik mijn handen op de blokkade(s) zodat de energie er beter doorheen kan. Je voelt hierbij vaak een aangename warmte.

En als je voor het pakket kiest kijken we ook naar je voeding. Door deze algehele behandeling wordt alles aangepakt waardoor je lichaam snel hersteld.

Een behandeling duurt 45-60 minuten. Meestal is de klacht verminderd/ opgelost na 3 à 4 behandelingen.

Wat is een goede magnetiseur?

Wat jij een goede magnetiseur vindt, moet je zelf bepalen natuurlijk. Ik vind het belangrijk dat het probleem waarvoor je komt, wordt opgelost. Dit doe ik middels magnetiseren en middels leefstijltips voor een blijvende oplossing.

Iedereen heeft energie en kan energie geven en toch is er verschil. Ik vergelijk het met voetbal. Iedereen kan leren voetballen, maar niet iedereen is Johan Cruijff.. Nu wil ik mezelf geen Johan Cruijff van het magnetiseren noemen, maar je kunt ook goed zijn in de eredivisie 😉