Wat kan ik voor je doen

Wat doe ik?

Ik heb met mijn unieke concept een 3 stappenplan ontwikkeld, waarbij je gegarandeerd naar de kern van het probleem gaat. Je kijkt niet naar de symptomen, maar naar de oorzaak, de kern! Op een liefdevolle manier coach ik je als ouder in dit proces. We gaan via de 3 stappen erachter komen waar de oorzaak ligt en zorgen ervoor dat je kind alles basisprincipes goed ontvangt. Hierbij kun je denken aan de juiste voeding, mijn geschreven “10 stappen voor een relaxed kind” en door het magnetiseren een lichaam vol energie wat vrij kan stromen.

Mocht je liever geholpen worden met alleen kindertolken, alleen orthomoleculair kindervoedingsadvies of alleen het magnetiseren, kan dat natuurlijk ook.

wat doe ik 1 klein

Wat daarnaast ook bij mij past en wat ik dus ook doe, is het liefdevol begeleiden. Er bestaat geen goed of fout! Er zijn zoveel manieren van opvoeden en allemaal zijn ze vanuit liefde gegeven met de beste bedoelingen! Bij van kind tot kern bekijken we niet een bepaalde opvoedstijl, maar we kijken naar wat bij jou en je kind past.
Want als je als ouder je prettig voelt, voelt het kind zich ook prettig!

wat doe ik de kern

De kern…

Je kunt niet iemand veranderen, je moet niet willen iemand te veranderen; de kern begint bij jezelf! Door zelf je gedrag te veranderen, verandert de ander automatisch mee. Ik vertaal het gedrag van je kind. Deze vertaling zal je bij jouw eigen kern brengen. Vervolgens begeleid ik liefdevol het gehele proces. Het is een persoonlijk groeiproces waar zowel jij als je kind profijt van hebben. Jij gaat weer leven vanuit je kern!

Ik kijk verder naar wat er nodig is voor jouzelf en je kind. Met mijn ervaring kan ik je coachen in de vervolgstappen. En ook praktische tips meegeven waarmee je, waar nodig, het gedrag van je kind kunt ombuigen. Dit allemaal door zelf te veranderen.